Vi hjälper dig med flyttstädning i Skövde

Är det något vi på Dustbuddies är experter på så är det att städa ur lägenheter och hus inför en kommande flytt. Tack vare våra många år i branschen kan vi se till att din bostad lämnas över i perfekt skick varje gång. Våra medarbetare vet vad som krävs för att få arbetet gjort inom utsatt tid och använder sig alltid av miljövänliga och snälla rengöringsmedel som är effektiva.

Efter städningen är utförd görs alltid en besiktning tillsammans med dig som kund. Skulle det vara något som du anmärker på kan du använda vår 100 % nöjd kundgaranti för att få problemet åtgärdat direkt.

100 % nöjd kund garanti

Med vår 100 % nöjd kund garanti kan vi säkerställa att alla våra kunder är tillfredsställda med resultatet. Efter utförd flyttstädning i Skövde går vi igenom bostaden tillsammans med dig som kund, så att du får kontrollera att allt är enligt dina önskemål.

Skulle det vara något som du har att anmärka på ser vi till att stanna kvar på plats och eliminera problemet så att du slipper fasta i processen. En flyttstädning med oss kommer att göra din flytt betydligt enklare, bekvämare och roligare från början till slut.

Varför ska du anlita oss?

Det finns flera orsaker till varför du bör välja Dustbuddies när det är dags för flyttstädning. Vi erbjuder kompetent personal med många år i branschen och gedigna utbildningar inom området. Vi bistår även med allt material som kommer att krävas för uppgiften och genomför kontrollbesiktningar för att säkerställa kundnöjdhet. Du behöver naturligtvis inte stanna kvar på platsen under tiden som städningen äger rum.

Se bara till att vi har möjlighet att komma in och ut ur bostaden när vi är klara och att du finns tillgänglig för besiktningstillfället. Eliminera en av de största problem med att flytta och låt oss ta hand om städningen åt dig istället!

Kostnadsfri offert