Professionell flytthjälp i Halmstad

Nuförtiden är det väldigt vanligt att anlita professionell hjälp i samband med en flytt. Att flytta från en plats till en annan innebär oftast mycket jobb som är tidskrävande och tungt. Genom att anlita oss på Dustbuddies kan du få den hjälp som du behöver. Vårt företag har många års erfarenhet av flytthjälp i Halmstad och säkerställer att du får den service som du är i behov av.

Underlätta flytten

Har du flyttat någon gång tidigare är du säkerligen redan medveten om hur mycket tid det tar. Dina saker ska packas in i kartonger och bostaden ska städas ut – allt samtidigt som du försöker bolla dagens alla måsten och krav. Väljer du att ta hjälp med flytten kommer allt gå betydligt smidigare.

Med oss kan du inte bara få hjälp med emballage och kartonger, utan vi finns också här när du är i behov av packhjälp, bortforsling, bärhjälp och transport. Du behöver således inte lyfta ett enda finger i din egen flytt om du själv inte vill.

RUT - avdrag

För några år sedan var det inte möjligt att använda sig av RUT-avdraget för flytthjälp, men nu är det annat som gäller. När du väljer att anlita oss på Dustbuddies får du inte bara professionell och duktig personal som vet vad som krävs för att få arbetet gjort, utan du får även kostnadsfria offerter, personlig kontakt och möjlighet att använda dig av RUT-avdraget för att sänka dina kostnader. Vi finns tillgängliga för dig som vill ha hjälp med din flytt i Halmstad med omnejd.

Våra kompletta försäkringar säkerställer att du kan känna dig trygg under hela flyttillfället och att dina föremål tar sig säkert från punkt A till punkt B. Oavsett om du ska flytta från en liten lägenhet eller från ett treplanshus vill vi gärna hjälpa dig! Kontakta oss så berättar vi mer!

Kostnadsfri offert