Storstädning i Borås

Det finns flera anledningar till varför du kan vara i behov av en riktig storstädning i din bostad. Det kan till exempelvis handla om att du inte har haft tillräckligt med tid att utföra städningen tidigare eller att du inte har fysisk möjlighet och ork att ta dig an uppgiften. Storstädningar är något som alla hem och lokaler behöver med jämna mellanrum för att de ska hålla sig fina och fräscha.

Storstädningen går in på djupet och rengör där du inte orkar eller har missat. Det kan t.ex. handla om insida vitvaror, i ugn och bakom spis, men också fönsterputsning, golvlister och mycket mer.

Noggran och effektiv städning

En storstädning vis Dustbuddies är något av det finaste som du kan ge dig själv. I ditt hem är det viktigt att du trivs och att du mår bra och smuts kan snabbt dra ner livskvaliteten. Om hemmet inte storstädats på länge kan det också vara svårt att sköta den vanliga hemstädningen.

Vår duktiga och noggranna personal ser till att nollställa hela din bostad så att du får det enklare att hålla efter. Vi utför städningar i både hus, villor, fastigheter, företag och lägenheter. Inget jobb är för stort eller för litet för oss. Boka storstädning i Borås idag.

Trygghet & kundnöjdhet

Vi värnar om vår personal och om dig som kund och därför erbjuder vi alltid trygga och bra försäkringar. Vår ansvarsförsäkring täcker upp om något oväntat skulle inträffa hemma hos dig eller om någon av våra medarbetare skulle komma till skada. Vårt mål är att se till att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är 100 % nöjd med resultatet.

Efter städningen går vi därför tillsammans igenom alla moment som har utförts, så att du kan kontrollera att de är enligt dina förväntningar. Kontakta oss idag för att boka in en städning eller för att få ut en gratis offert på arbetet.

Kostnadsfri offert