Anlita oss för flytthjälp i Mariestad

En flytt innebär oftast så många fler arbetsmoment än man kan tro. Ett vanligt missförstånd är att du bara behöver packa och transportera dina saker till den nya bostaden, men riktigt så enkelt är det inte.

Inför en flytt kommer du inte bara behöva rensa ut hela ditt hem, utan du ska också köpa kartonger, emballage, flyttstäda, ta hand om alla abonnemang och adressändringar och samtidigt orka bära ut och transportera alla dina saker. Det är något som kan kännas väldigt överväldigande när man tänker på och det är här som vi på Dustbuddies kommer in i bilden.

Kompetens personal

Vi vet hur jobbigt det kan vara att flytta och vill göra det så enkelt för dig som möjligt. På vårt företag hittar du duktiga ,trevliga och kompetenta medarbetare som tar hand om flyttens alla delar åt dig. Du bestämmer själv vad och hur mycket det är som du behöver hjälp med, t.ex. om du vill utföra vissa delar på egen hand.

Vi kan t.ex. ta hand om enbart transport och bärhjälp, medan du sköter packning, kartonger och flyttstädning själv. Du väljer vad du vill ha och vi ser till att fixa det åt dig, svårare än så är det inte!

Kostnadsfri offert

Vid en flytt ligger det allra mesta nerpackat i kartonger och därför behöver du aldrig oroa dig för material. Vi ser till att ta med oss allt som vi behöver utifrån ditt val av flytthjälpstjänster och kommer i en tillräckligt stor bil som rymmer hela ditt lass.

Redan innan flytten får du även ut en kostnadsfri offert på arbetet så att du vet hur du ska planera din budget. Du får även en fast tidsplan på hur lång tid arbetet planeras att ta. Om inget oförutsett inträffar klarar vi av att flytta hela ditt bohag och utföra flyttstädning på endast en arbetsdag.

Kostnadsfri offert