Vanliga frågor

Här har vi samlat och svarat på de vanligaste frågorna vi får. Hittar du inte svar på din fråga? Kontakta oss på:

072-566 46 99

info@dustbuddies.se

Ja, vi har en heltäckande ansvarsförsäkring. Också vår personal är försäkrad under hela arbetet och även när de pendlar till och från jobbet.

För privatkunder gäller RUT-avdraget så att vi kan dra av 50 % av arbetskostnaderna, direkt på fakturan.

Tack vare vår nöjd kund-garanti har du under dagarna efter att vi slutfört vårt arbete möjlighet att komma med ytterligare önskemål som vi åtgärdar direkt. På så vis kan du alltid känna dig trygg med att du kommer att vara helt nöjd med vårt arbete.

Vi har en heltäckande checklista för allting som förväntas av en flyttstädning. Dessutom tar vi emot önskemål från kunden och andra relevanta parter, såsom hyresvärden eller den som ska flytta in i lägenheten. Dessutom har vi en nöjd kund-garanti som gör att vi åtgärdar alla eventuella tillkommande önskemål som kommuniceras till oss inom de närmaste dagarna efter flyttstäd.

Räkna med att en professionell flyttstädning tar en arbetsdag. Därför det är viktigt att planera så att det finns tillräckligt med tid för att genomföra den. Gör man flyttstädningen själv tar det i regel betydligt längre tid.

Vi genomför nedpackning, transport och flyttstädning. Det går också bra att välja vilka av våra tjänster ni vill utnyttja. Vi skräddarsyr vårt utbud med flytthjälp efter era önskemål och behov. Om du väljer att göra till exempel flyttstädningen på egen hand, kan det vara en bra idé att använda vår checklista.

Ja, miljön är väldigt viktig för oss. Vi anstränger oss för att inverka på miljön så lite som möjligt, vad gäller alla led i vårt arbete, såsom transporter och dosering av städprodukterna. Våra produkter är tillverkade i Sverige och är naturliga, effektiva och miljövänliga.

Vid flyttstäd tar vi med oss allt nödvändigt städmaterial, inklusive våra effektiva och miljövänliga produkter.

Det är bra om du plockar undan saker som leksaker, kläder och liknande. Vi städar noggrant i den mån vi kommer åt, men städningen fungerar bättre om saker inte ligger framme. Det är också bra om du har en skurhink, mopp, trasor, städprodukter, en dammsugare med sladd eller en Dustbuster som vi kan använda.

För att kunna erbjuda en heltäckande och effektiv service har vi företag anslutna till DustBuddies. Alla företag som vi samarbetar med går igenom en rigorös certifieringsprocess för att garantera att de erbjuder samma service och professionella kvalitet som vår städfirma gör.

Kostnadsfri offert