Flyttstädning i Kalmar

Oavsett om du ska flytta från ett hus eller en mindre lägenhet är flyttstädning i Kalmar något som kan kännas jobbigt. En flyttstädning är en mycket grundlig städning där din bostad ska städas ur från topp till tå. Allt fler väljer därför att anlita professionell städhjälp för att slippa ta hand om städningen själv. Vi på Dustbuddies har många års erfarenhet av flyttstädning i Kalmar med omnejd och hjälper dig när det är dags. Det enda du behöver göra är att slå oss en signal så ser vi till att boka in en tid och dag som passar dig. Vi står för allt material som behövs och ser till att städningen blir klar på en dag.

Noggrann flyttstädning

Om du inte utför en flyttstädning på rätt sätt kan du bli skyldig att omstäda bostaden om hyresvärden eller de nya inflyttarna inte är nöjda. Att städa själv är något som är fullt möjligt, men det är inte alltid lätt att få det sådär skinande och professionellt utfört som en städfirma kan.

Istället för att behöva oroa dig över resultatet kan du lämna över flyttstädningen till oss. Vi följer den angivna checklistan som gäller för alla typer av bostäder och fastigheter så att du kan vara trygg med att inget städmoment missats.

Vi tänker på miljön

Vi städar alltid med miljö i fokus och det är något som vi är mycket stolta över. Vårt val av rengöringsmedel säkerställer att ditt hem blir skinande rent, utan att vi bidrar till en negativ påverkan på miljön.

Även vid mycket hård smutsade objekt kan vi använda oss av skonsamma lösningar för att få bort smutsen på ett effektivt sätt och utan att orsaka någon risk för skada. Skulle det ändå uppstå ett problem har vi en trygg och heltäckande ansvarsförsäkring som skyddar vid eventuella skador eller missöden som kan råka uppstå vid din flytt.

Kostnadsfri offert