Flytthjälp

Att flytta till ett nytt hem är spännande och ska vara någonting som man ser fram emot. Samtidigt kräver en flytt mycket arbete och blir ofta en upplevelse som är förknippad med väldigt mycket stress. DustBuddies erbjuder flytthjälp för att tillåta dig att ha en smidig flyttning och kunna fokusera på ditt nya liv i en ny bostad. Vi skräddarsyr vår flytthjälp efter dina behov. Vi utför packning, transport och flyttstädning. Det går också bra att välja att bara använda utvalda delar av våra tjänster.

Vi underlättar din flytt

DustBuddies personal är professionell och erfaren. Vår städfirma har över tre års erfarenhet och vi är experter på att packa så att ömtåliga saker skyddas, att kartongerna blir lagom tunga och uppgiften förlöper effektivt och systematiskt. Givetvis har vi en heltäckande ansvarsförsäkring som gäller hela vårt arbete. Vi har även en nöjd kund-garanti för att försäkra oss om att möta alla dina önskemål. På så vis kan du kunna känna dig fullständigt trygg med att överlåta din flyttning i händerna på våra proffs.

Städmaterialet ingår i flyttstäd och vi använder våra naturliga, miljövänliga produkter som är tillverkade i Sverige. Vi står för en säker transport med erfarna och professionella transportörer som är helförsäkrade under hela arbetet.

Spara tid och energi

Undvik att flytten blir en kaotisk upplevelse. DustBuddies har lång erfarenhet, utmärkta rutiner och bred kompetens. Överlåt flytten åt DustBuddies och spara tid, energi och mycket huvudbry! Du skonar också din kropp när du undviker att packa, bära och transportera dina saker, samt utföra den krävande flyttstädningen. Föreställ dig en flytt där du kan lämna allt det tunga arbetet åt proffs och bara byta bostad medan vi packar dina saker, flyttar dem till ditt nya hem, flyttstädar och gör din gamla bostad färdig för en ny ägare att flytta in i. På så vis kan du ägna dig åt att förbereda dig för din framtid i ditt nya hem.

Som privatkund har du rätt till RUT-avdrag på våra tjänster. Det innebär att vi drar av 50 % av arbetskostnaderna redan på fakturan.

Kostnadsfri offert