Bekymmersfri flytthjälp i Kalmar

Vi vill att det ska vara så enkelt och bekymmersfritt för dig som möjligt att flytta. Våra många år i branschen har gett oss den kunskap och erfarenhet som vi behöver för att säkerställa att du får en flytt som går så smidigt och enkelt som möjligt. När du vänder dig till oss på Dustbuddies för flytthjälp får du proffsiga och kompetenta medarbetare på plats som hjälper dig från början till slut. Genom oss kan du inte bara få hjälp att transportera dina saker från en plats till en annan, utan du kan även använda oss för hjälp med packning såväl som hjälp med flyttstädning.

En smidig flytt med oss

Att flytta med Dustbuddies gör det hela mycket enklare! Det enda du behöver göra är att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en dag och en tid som passar.

Vi har tillräckligt med personal på plats för att säkerställa att din flytt går på en arbetsdag och att du får hjälp att uppfylla alla dina behov. Naturligtvis har vi även våra papper i ordning, vilket innebär att du flyttar med en trygg och komplett försäkring och att dina ägodelar tas om hand på bästa möjliga sätt.

Sänk kostnaden med RUT

Anlitar du oss som privatperson i Kalmar kan du sänka dina kostnader med hjälp av RUT-avdraget. RUT-avdraget ger dig sammanlagt 50 % reducering på arbetskostnaden (gäller ej för material och emballage) upp till 50 000 kronor om året per person. Du behöver inte själv trassla med att ansöka om avdraget från Skatteverket, utan vi tar hand om uppgiften åt dig.

Med vår flytthjälp kan du vara säker på att flytten blir så smidig som den bara kan bli och att du kan påbörja ditt liv i din nya bostad så snart som möjligt. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att boka in flytthjälp idag!

Kostnadsfri offert