Storstädning i Jönköping

Oavsett vad det är för typ av behov du har kan vi på Dustbuddies se till att hjälpa dig. Vi är experter på storstädning och använder oss endast av effektiva och miljövänliga rengöringsmedel som är snälla mot dina ytor. I en storstädning ser vi till att gå igenom alla vinklar och vrår i alla rum. Det innebär att vi inte bara kommer storstäda i vardagsrum, hall och sovrum, utan att vi även tar oss an garderober, kök och köksskåp, vitvaror, badrum och toalett och tvättstuga. Vår storstädning ser till att du får ett rent och fint hem som är enklare att sköta om.

Underhåll ditt hem

Att storstäda hemmet är inget måste, men det är helt klart viktigt för den som vill hålla en hög standard och som vill höja livskvaliteten. Med en storstädning från Dustbuddies blir du inte bara av med smuts och damm som har samlats genom året, utan du förbättrar också inomhusluften och minskar risken för att drabbas av bakterie- eller virusinfektioner. Har du husdjur eller barn är det extra viktigt att utföra en storstädning med jämna mellanrum.

Vi gör grovjobbet åt dig så att du kan fokusera på sånt som du tycker är roligare istället!

Vad kostar det?

Hur mycket just din storstädning i Jönköping kommer att kosta är svårt att säga. Här finns det många faktorer som är avgörande för priset, t.ex. vilken smutsnivå du har och hur stort/litet objekt det är som ska städas.

Vill du veta ett exakt pris innan vi kommer ut till dig kan du alltid be om en kostnadsfri offert på arbetet. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg med våra tjänster och att du kan planera därefter. Slå oss en signal eller skicka iväg ett mejl så ser vi till att hjälpa dig så fort som möjligt med din städning.

Kostnadsfri offert