Byggstädning

Vi på Dustbuddies utför byggstädning i alla dess former. Det går utmärkt att anlita oss om du är företagare och ska utföra ett byggprojekt hos en kund. Då kan vi komma och hjälpa till med städningen efter att ni har varit och byggt. Men vi kan även göra detsamma vid privata byggprojekt.

Varför byggstädning?

När man bygger och renoverar blir det väldigt snabbt smutsigt och stökigt. Allt sågande och slipande bidrar till en ohälsosam luft, för att inte tala om rivningsarbeten som kan föra med sig en hel del skadliga partiklar i luften och smutsa ner miljön. Men det är inte bara det som bidrar till en smutsig miljö. Hantverkare som går in och ut med skorna och gammalt byggmaterial som slängs på golvet är också faktorer som smutsar ner. Med andra ord blir det smutsigt av att bygga. I många fall grovstädar byggfirmor efter sig, men det är oftast inte tillräckligt för att få bort all smuts. En professionell städfirma kan ta hand om byggstädningen och säkerställa en bättre miljö efter ett byggprojekt.

Vi utför professionell byggstädning

Vår städfirma utför professionell byggstädning för stora och små projekt. Vi kan exempelvis samarbeta med dig som har en byggfirma och utföra byggstädning efter ett pågående eller slutfört byggprojekt. På så vis får kunden bättre service och kvalitet när de anlitar din byggfirma. Vi kan även utföra byggstädningen efter ett privat byggprojekt om så önskas eller vara ett återkommande inslag på en statisk byggarbetsplats vid större byggprojekt som nybyggnation av flerfamiljshus med mera.

Behöver du hjälp med byggstädning i Jönköping? Då är vi städfirman för dig. Vi utför uppdrag i alla storlekar i Jönköping med omnejd. Boka oss enstaka tillfällen eller för återkommande uppdrag. Kontakta oss redan idag för att få en kostnadsfri offert eller hör av dig om du är intresserad av ett långvarigt samarbete.

Kostnadsfri offert