Hemstädning

En hemstädning är en perfekt present att ge bort till sig själv eller till någon man tycker om. Genom att anlita städhjälp får man mycket värdefull tid över till annat. Vi städar privata hem i hela Jönköping med omnejd. Välkommen att höra av dig om du vill ha en gratis offert.

Boka hemstädning och spara tid

Det finns många anledningar till varför man bokar hemstädning och ett vanligt skäl är att tiden och energin inte räcker till. Därför är det många barnfamiljer och pensionärer som bokar hemstädning för att kunna ägna mer tid åt familj och fritid eller för att slippa den fysiska biten som hemstädning innebär. Med vår hjälp blir ditt hem rent och fräscht samtidigt som du får möjlighet att lägga tiden på något som du tycker är bättre. Våra duktiga och erfarna lokalvårdare har genomgått rätt utbildning för att kunna utföra hemstädning i stor och liten skala. Vi kan städa såväl den stora flerfamiljsvillan som den lilla lägenheten.

 

Billig hemstädning i Jönköping

Våra priser för hemstädning är mycket konkurrenskraftiga, men du som privatperson kan få hemstädningen ännu billigare genom att använda dig av rutavdraget. Det är ett skatteavdrag som privatpersoner kan använda för hushållsnära tjänster. Tack vare rutavdraget har många privatpersoner fått hemstädning och andra hushållsnära tjänster till mycket bra pris.

Vi utför hemstädning i hela Jönköping med omnejd. Behöver du hemstäd i Jönköping eller i närliggande områden? Tveka inte att kontakta oss i så fall. Innan vi påbörjar ett städprojekt utfärdar vi en offert som både är helt gratis och ej bindande på något sätt. Om du uppfyller kraven för att få använda dig av rutavdraget och vill använda det för hemstädningen så inkluderar vi avdraget på din offert. Sedan kommer vi hem till dig på avtalad tid och hjälper dig att få ett skinande rent hem.

 

Kostnadsfri offert