Storstädning i Örebro

Är det dags att ta tag i hemmet på allvar? Har du städat på ytan under en längre tid och struntat i grovjobbet? Då är du inte ensam. Idag kan det vara svårt att hinna med allt som vardagen kräver med arbete, familj och fritid. Att på sin lediga tid ta sig an städningen kan kännas väldigt trist och jobbigt, men tack vare Dustbuddies slipper du göra allt själv. Vi kan förvisso inte hjälpa dig på ditt jobb eller med dina barn, men vi har stor kompetens och erfarenhet av storstädning i Örebro. Är det något vi är riktigt duktiga på så är det att göra ditt hem skinande rent.

Få ett välstädat hem

Ett välstädat hem är något som många drömmer om, men som få hinner med. Det är här som vi kommer in i bilden. Våra duktiga och erfarna medarbetare har utfört storstädningar på många olika typer av objekt och till många olika typer av kunder.

Med oss får du en helhetslösning där vi utgår från en fast städinstruktion och checklista. På så sätt kan vi säkerställa att vi inte missar någon del av ditt hem och gör det riktigt fräscht på djupet. Kontakta oss för en kostnadsfri offert idag eller för att veta mer om hur vår storstädning går till.

Vi finns här för alla

En storstädning är inte bara något som privatpersoner kan vara i behov av och därför hjälper vi även dig som fastighetsägare eller företagare.
 
Det kan till exempel handla om att du behöver storstäda i en lägenhet efter ett dödsbo eller att du ska ha konferens på företaget och vill presentera det på bästa sätt. För stora eller mycket smutsiga objekt kan storstädningen ta lite längre tid, men genom smart planering kan vi se till att du får ut rätt personalstyrka som klarar av uppgiften på utsatt tid. Hos oss är det du som står i fokus!
 

Kostnadsfri offert