Flyttstädning i Jönköping

Har du någon gång utfört en flyttstädning på egen hand vet du troligtvis hur jobbigt och tidskrävande det kan vara. Även mindre hus och mindre lägenheter tar lång tid att städa ur, eftersom det är så många städmoment som måste ingå. Genom att anlita Dustbuddies kan du vara säker på att städningen blir betydligt enklare. Vi ser till att ta med oss allt material som behöver och behöver bara tillgång till din bostad. Naturligtvis arbetar vi med miljövänliga material och hjälper dig som privatperson att ansöka om RUT-avdraget. RUT-avdraget gör det möjligt för dig att sänka dina kostnader med 50 %.

Lägg din tid på annat

Som den som flyttar ut är det ditt ansvar att se till så att bostaden är i fint skick innan du lämnar över nycklarna. Det är inte bara golv som ska våttorkas och dammsugas, utan även fönster ska rengöras, balkong ska städas ur och kö och badrum ska rengöras på djupet.

Vi vet hur viktigt det är för våra kunder att få tid över till packning och familj och står således redo att hjälpa dig när du behöver. En flyttstädning är något som vi klarar av med enkelhet och som vi kan utföra under loppet av en arbetsdag. När du kommer hem är din bostad utstädad och redo att lämnas över.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om vår flyttstädning och hur vi kan hjälpa dig som bor i Jönköping med omnejd. Våra duktiga och serviceinriktade medarbetare hjälper dig att svara på alla frågor och funderingar som du kan ha och ser även till att du får ett fast kostnadsförslag på arbetet.

När du känner dig redo att boka ser vi till att hitta en dag och tid som passar dig och kommer därefter ut på utsatt tid för att dra igång städningen. Med oss blir du garanterad nöjd med resultatet!

Kostnadsfri offert