Storstädning i Växjö

En storstädning är något som många bestämmer sig för att genomföra i samband med större högtider eller när nya säsonger gör entré. Det är t.ex. inte ovanligt att utföra storstädningar i samband med jul och nyår eller för att städa ut vintern när vårens varma strålar gör sig tillkänna. Vi på Dustbuddies vill gärna hjälpa dig med ett städprojekt som kan vara tungt och tidskrävande att ta sig an på egen hand. Våra duktiga medarbetare har många års erfarenhet av storstädning och vet vilka material och rengöringsmedel som lämpar sig för alla typer av underlag.

Kompetens & erfarenhet

Är det något som vi är riktigt stolta över är det vår kompetens inom storstädningar. När du anlitar oss för en ordentlig städning av din bostad, ditt kontor eller din sommarstuga kan du vara säker på att du får ett resultat som du kan vara stolt över. Efter varje slutförd storstädning går vi tillsammans igenom resultatet på en besiktning.

Skulle det vara något som du anmärker på ser vår personal till att stanna kvar och ta hand om problemet direkt. Det är tack vare vår 100 % nöjd kundgaranti som vi kan gå ifrån arbetsplatsen och veta att vi har gjort vårt absolut yttersta för din kundnöjdhet.

Anlita oss för storstädning

Befinner du dig i Växjö med omnejd och vill ha hjälp med storstädningen rekommenderar vi att du kontaktar oss redan idag. Utöver duktiga personal, ansvarsförsäkring och RUT-avdrag kan vi även erbjuda dig en fast tidsplan och fasta priser. Vi ser till att ta den information om ditt objekt som vi behöver och kan därefter skicka ut en offert till dig.

Vill du boka direkt i telefonen kan vi naturligtvis även hjälpa dig att omgående hitta en dag och en tid som passar dig och din vardag. Observera att storstädning är en mycket populär tjänst och det är bra att vara ute i god tid!

Kostnadsfri offert