Proffsig flytthjälp i Ulricehamn

Med oss behöver du aldrig oroa dig för att få problem i samband med din flytt. Vi har flera års erfarenhet av flytthjälp och hjälper dig som bor i Ulricehamn med omnejd. Våra duktiga och noggranna medarbetare tar med sig allt material som behövs för att klara av uppgiften och säkerställer att du får den bästa servicen från början till slut. I samband med att du anlitar oss för flytthjälp kan vi även hjälpa dig med bärning, packning, bortforsling och flyttstädning. Du behöver med andra ord inte ta hand om någon av flyttens alla delar på egen hand.

Sänk dina kostnader

Tack vare vår kompletta ansvarsförsäkring är både du, dina föremål och vår personal skyddade under hela flytten. Vi erbjuder även en 100 % nöjd kundgaranti på alla våra tjänster, vilket säkerställer att du alltid är tillfredsställd med resultatet. Då vi är registrerade för F-skatt kan du som privatperson även använda RUT-avdraget för att reducera dina kostnader med 50 %.

Vi tar själv kontakt med Skatteverket i samband med att du gör din bokning och ser sedan till att du får ut en faktura som är reducerad och klar. Vårt mål är att du som kund alltid ska kunna luta dig tillbaka och fokusera på det som du tycker är viktigt.

Totalentreprenad inför flytten

Hos Dustbuddies kan du få totalentreprenad inför din flytt. Det innebär att vi tar hand om flyttens alla delar åt dig – från kartonger och packning till bärhjälp och transport.

Naturligtvis kan du själv välja om du vill utföra en del av flytten på egen hand, t.ex. om du vill packa ner dina egna saker eller om du vill ta hand om bortforslingen. Vår totalentreprenad gör det dock möjligt för oss att visa vad vi verkligen går för och hur roligt och enkelt det faktiskt kan vara att byta bostad i Ulricehamn.

Kostnadsfri offert