Flyttstädning i Göteborg

Bor du i Göteborg och är i behov av hjälp med din flyttstädning? Då vill vi gärna hjälpa dig. Vi på Dustbuddies har många års erfarenhet av flyttstädning och använder oss alltid av högkvalitativa och miljövänliga material. Med oss spelar det ingen roll om det är en sommarstuga, fritidshus, villa eller lägenhet som ska städas. Vår kunskap inom branschen har gjort oss till experter inom flyttstädning och vi kan därför garantera dig ett bra resultat som du kommer vara nöjd med. Lämna över den tuffaste biten till oss så ser vi till att din bostad är i toppskick innan du ska lämna över den till nästa inflyttare!

Anlita oss för flyttstäd

Har du utfört en flyttstädning tidigare vet du säkerligen vilket tufft jobb det är. Många som flyttstädar för första gången är inte införstådda med hur fysiskt och tidskrävande jobb man har framför sig. Även i hem där man har hållit igång städningen mycket bra kan en flyttstäd kännas överväldigande.

Vi kommer ut till dig på morgonen och sätter igång med städningen direkt. På så sätt kan vi säkerställa att vi är klara med arbetet innan dagens slut. Efter utfört arbete gör vi en gemensam besiktning av resultatet.

Boka professionell städning i Göteborg

Det vanligaste är att boka in flyttstädning och flytthjälp vid månadsskiftet. Trycket på vårt företag kan då vara väldigt stort och vi rekommenderar därför att du är ute i god tid med din bokning. Boka gärna in flyttstädningen så fort du vet när du ska flytta och se till att ha tömt bostaden så bra som möjligt.

Ju mer föremål som du har packat eller flyttat ut, desto lättare blir det för oss att kunna utföra städningen med bästa möjliga resultat. När du har godkänt besiktningen skickar vi ut en faktura till dig med RUT-avdraget reducerat om du har valt att använda dig av det.

Kostnadsfri offert