Flytthjälp i Växjö

Bor du i Växjö med omnejd och är i behov av hjälp med din flytt? Inga problem! Att flytta är något som vi är experter på och vi med precis vad som krävs för att klara av uppgiften. Våra medarbetare har den utbildning och kompetens som krävs för att ta hand om allt från packning till emballage, bärning och transport. Naturligtvis väljer du själv om du vill anlita oss för hela eller delar av din flytt, t.ex. om du vill utföra en del av arbetet på egen hand.

Få det bästa resultatet

Med oss på Dustbuddies kan du vara säker på att du får bästa möjliga resultat. Vårt fokus är alltid på dig som kund och vi jobbar hårt för att överträffa dina förväntningar. Att flytta är något som ska vara roligt och spännande och då är det viktigt att flytten flyter på som den ska.

Vi erbjuder dig alltid kostnadsfria offerter så att du kan planera din budget på bästa sätt och ser till att utföra flytten på en arbetsdag. På så sätt kan du komma igång i din nya bostad mycket snabbare och lägga tid på att packa upp och komma i ordning.

100 % kundnöjdhet

Vårt mål är att du som kund alltid ska bli nöjd och därför erbjuder vi en 100 % nöjd kundgaranti när du anlitar oss för någon av våra tjänster. Garantin innebär att du alltid har rätt att få hjälp om du upplever att det är något som du vill lägga till eller som behöver åtgärdas.

Vi hjälper dig inte bara med att transportera ditt bohag från en plats till en annan, utan kan även hjälpa till med flyttstädning i samband med din flytt. Anlitar du oss som privatperson kan du även ta hjälp av RUT-avdraget för att sänka dina kostnader. RUT-avdraget ger dig en 50 % reducering på den totala arbetskostnaden.

Boka flytthjälp i Växjö redan idag!

Kostnadsfri offert