Kostnadsfri offert

Företagskund

DustBuddies utför även städning åt företag. Vi skapar rena och fräscha kontorsmiljöer, utför högkvalitativ restaurangstädning, putsar fönster, genomför heltäckande städningar av nybyggen samt mycket annat.

DustBuddies är en städfirma med tre års erfarenhet i branschen och vi har många nöjda företagskunder, bland annat restauranger. Vi har utvecklat säkra rutiner för att alltid kunna garantera en trygg och fräsch miljö och som tillfredsställer alla regler för restaurangsektorn. När våra kunder anlitar DustBuddies vet de att de får en städning som uppnår de rigorösa krav som ställs för restauranger. Vår städfirma anpassar städningen efter restaurangers öppettider och behov.

Skapa en trevlig miljö på kontoret

Anlita DustBuddies för er kontorsstädning! Vår professionella personal städar kontor grundligt och effektivt för att garantera en hälsosam och trevlig miljö. Kontoret är rent och luktar gott och är fritt från damm som kan störa luftvägarna. En arbetsplats ska vara välordnad, inbjudande och fräsch. Vi utformar våra städrutiner efter varje enskilt kontor för att alla som arbetar där ska kunna trivas och må bra på jobbet. Varje arbetsplats ställer särskilda krav på en helomfattande städning och för att den ska utföras utan att störa den reguljära aktiviteten.

Rena fönster på kontoret

Vår städfirma utför även fönsterputsning. Vi tar jobb av alla storlekar och vi har givetvis certifikat för skylift. Vi lämnar alltid garanti på vårt arbete och har en full ansvarsförsäkring. Tack vare vår erfarenhet, vårt kundnät och våra referenser, vet du att du har att göra med en seriös, professionell och pålitlig firma som håller din arbetsplats skinande ren och tillmötesgår dina behov. Vi redovisar alla kostnader redan i offerten så att du vet exakt vad du får och vad du kommer att betala för. När DustBuddies tar hand om städningen ger vi dig en ren och trivsam arbetsplats och på ett alltigenom professionellt vis.