Kostnadsfri offert

Privatperson

DustBuddies erbjuder en rad olika tjänster till privatpersoner. Genom att använda dig av vår hemstädning kommer vi att se till att din bostad alltid är ren. När du låter en professionell städfirma ta hand om städningen, får du tid och ork över till annat. Du får större möjligheter till att odla dina intressen samt att umgås med din familj och dina vänner. Du kan få välbehövlig avslappning och egentid, hinna träna eller få undan brådskande arbetsuppgifter. Att överlåta den regelbundna städningen av bostaden till en städfirma är att investera i livskvalitet.

Nöjd kund - garanti

DustBuddies har tre års erfarenhet i branschen och en heltäckande ansvarsförsäkring. Vi har också en nöjd kund-garanti för att alltid kunna vara övertygade om att vi har tillfredsställt varje enskild kund. Vår service låter dig njuta mer av livet och ta tillvara tiden till sådant som känns viktigt. Du får en trivsam hemmiljö, rengjord från damm och andra allergener utan att behöva ägna tid åt att städa. Ni slipper att fördela städuppgifterna hemma eller bli frustrerade över ett haltande samarbete för att städa bostaden. Mellan städfirmans regelbundna besök kan du hålla hemmet fläckfritt enbart med hjälp av en liten Dustbuster. Njut av din tid och överlåt städningen till proffs!

Snabbt, smidigt & enkelt

När du ska flytta är DustBuddies din bästa vän. En flyttning kan vara nog så stressig, och sällan tar livet en paus för att ge plats för all den tid och den ansträngning som krävs för att genomföra den. Bland våra tjänster ingår flytthjälp – packning och transport – och flyttstädning. Om du vill tar vi hand om hela flytten åt dig! DustBuddies packar ner dina saker på ett vant och professionellt vis, vi levererar dem till ditt nya hem och vi genomför också den tidskrävande flyttstädningen som måste göras när man lämnar en bostad. Genom att använda våra tjänster kan du spara din tid, din ork och din rygg. Låt DustBuddies förenkla ditt liv och låta dig glädjas åt att skapa ett nytt hem i din nya bostad!

Skräddarsy din tjänst

Ingen genomför en storstädning lika grundligt som en professionell städfirma. Vid en storstädning tar en städfirma sig an allting som behöver göras med jämna mellanrum, såsom att sanera madrasserna, rengöra möblerna, grundligt skura ugnen, avkalka badrummen och städa alla ytor och i alla vrår. DustBuddies använder effektiva, miljövänliga produkter och den utrustning som behövs för att göra allting i bostaden fullständigt rent. Vi erbjuder även fönsterputsning. När du kontaktar oss för en offert tar vi hänsyn till bostadens storlek och speciella behov och skräddarsyr våra tjänster därefter. Du avgör själv vad du vill att vår städfirma ska utföra och vi ger en tre dagars nöjd kund-garanti så att du ska vara säker på att vi åtgärdar eventuella ytterligare önskemål.