Flyttstädning i Växjö

Att flytta från en bostad till en annan kan kännas både jobbigt och roligt på en och samma gång. Många våndas inför den flyttstädning som krävs för att du ska kunna lämna tillbaka bostaden till hyresvärden, BRF:en eller till nästa inflyttare. Att genomföra en flyttstädning själv tar oftast flera dagar, eftersom du också måste hinna packa och hinna med vardagslivet. Med Dustbuddies slipper du tänka på städningen överhuvudtaget. Vi har många års erfarenhet av flyttstädning i Växjö och hjälper dig med de tuffaste bitarna. Vi ser till att ta med oss allt material som vi behöver för att kunna utföra städningen med perfekt resultat!

Kombinera flyttstäd & flytthjälp

En flyttstädning utförs bäst i en bostad som är helt tom, men vi är fullt medvetna om att detta inte alltid går att lösa. Våra erfarna och pålitliga medarbetare hittar alltid lösningar efter dina förutsättningar. Vill du även anlita oss för flytthjälp kan vi se till att kombinera flytten och städningen under samma dag.

Vår duktiga personal arbetar då tillsammans för att hålla tidsplanen och se till att både flytt och städning går så smidigt som möjligt. Är det ett visst datum som är viktigt för dig rekommenderar vi att du bokar din tid så fort som möjligt.

Använd RUT-avdraget

En flyttstädning är något som är RUT-berättigat och det innebär att du som privatperson får göra avdrag på slutfakturan. RUT-avdraget ger dig en 50 % reducering på arbetskostnaden upp till 50.000 kronor om året. Det enda du behöver göra är att lämna över ditt personnummer i samband med bokning, så ser vi till att sköta resten.

Tack vare vår totalentreprenad för flyttstädning och flytthjälp kan ta hand om hela ditt flyttprojekt åt dig så att du kan få tid över till roligare saker istället, t.ex. att utforska ditt nya bostadsområde.

Kostnadsfri offert