Städer vi städar i

Anslut ert företag till DustBuddies! Vi samarbetar med företag för att kunna erbjuda en heltäckande och effektiv service. Ett samarbete med DustBuddies ger er möjligheter till nya intäkter. Vi kontaktar er när vi har ett uppdrag som passar ert bolag och ni har vid varje tillfälle möjlighet att tacka ja till uppdraget eller att avböja. Det visar på fördelarna med att ansluta ert bolag till DustBuddies. Ni förbinder er inte till att utföra jobb, utan är fria att anta de arbetstillfällen som passar er. Alla företag som ansluter sig till oss går igenom en certifieringsprocess. När ni blivit godkända kommer vår städfirma att kontakta er varje gång vi har ett jobb som kan passa ert företag. Vi har tre års erfarenhet och ett stort nätverk av kunder bland privatpersoner och företag. På så vis skapar vi ett tryggt samarbete som ger väldigt goda möjligheter till att tjäna extra pengar åt ert bolag.

Ni bestämmer vilket uppdrag ni vill tacka ja till

Öka era intäkter

Ingen förbindelse

Dessa städer kan vi erbjuda våra tjänster

Vi är en städfirma som erbjuder tjänster med heltäckande städhjälp. Bland våra kunder har vi både privatpersoner och företag. Vi utför hemstädning, storstädning, flyttstädning, fönsterputsning, restaurangstädning och kontorsstädning. Vi kan även anlitas för flytthjälp i form av packning och transport av bohaget. Vi samarbetar med små och större företag som utför en eller flera av dessa tjänster. Anslut ditt bolag till DustBuddies för att dra nytta av ett förmånligt samarbete!

Genom att samarbeta med andra företag har DustBuddies möjlighet att erbjuda en heltäckande tjänst med all den service som vi alltid ger våra kunder. Samtidigt har vi förmånen att ge arbetstillfällen till entreprenörer och småföretagare. Tack vare DustBuddies nätverk av anslutna företag ger vi sysselsättning till en mängd små aktörer på marknaden. Vi har många välfungerande samarbeten med andra företag.

Anslut ditt företag