Om oss

DustBuddies är en flytt och städfirma med tre års erfarenhet. Vi erbjuder heltäckande städ och flyttjänster åt privatpersoner och företag. Bland våra tjänster finns hemstädning, storstädning, flyttstädning, flytthjälp, restaurangstädning, kontorsstädning och fönsterputsning.

Vi har full ansvarsförsäkring som gäller för alla jobb vi utför. Vi har även en nöjd kund-garanti för att försäkra oss om att varje jobb utförs till kundens absoluta tillfredsställelse. Vi har alla nödvändiga tillstånd såsom certifikat för skylift. Vi tar emot såväl små som stora uppdrag; allt ifrån att putsa fönstren i en liten bostad till att städa stora kontor och ta hand om omfattande flyttjobb.

Kostnadsfri offert

Kundfokus

Vår personal får utbildning, har säkra långtidsavställningar och är skyddade av kollektivavtal. Personalen är försäkrad under arbete och pendling.

Genom att ha personal som trivs med sitt jobb och får den säkerhet och uppskattning de förtjänar är våra anställda motiverade att alltid göra sitt bästa. Tack vare DustBuddies och våra anslutna företags erfarenhet har vi utarbetat ett stort nätverk av privatkunder och företagskunder och är stolta över våra positiva betyg och goda referenser. Genom säkra, inarbetade rutiner och checklistor, gör vi ett effektivt jobb som möter våra kunders förväntningar och behov. Vi formar varje enskilt uppdrag efter kundernas önskemål och arbetets utformning.

Service, god kommunikation och öppenhet är grundläggande i vår relation med våra kunder. Varje jobb redovisas utförligt redan i offerten, vilket skyddar mot dolda avgifter vid betalningstillfället. Fakturorna är alltid pålitliga och betalningen säker. Privatkunder har rätt till RUT-avdrag; 50 % av arbetskostnaderna dras direkt på fakturan.

Vi underlättar din vardag

För att alltid kunna erbjuda tillgänglighet och ett komplett utbud av våra tjänster samarbetar vi med andra företag vad gäller städning, flytthjälp och transporter. Alla företag som är anslutna till oss har gått igenom en noggrann certifieringsprocess för att vi ska vara helt säkra på att alltid kunna leverera lika hög kvalitet.

Miljömedvetenheten är grundläggande. Vi håller den i fokus för allt jobb vi utför, från våra naturliga produkter till transporter och till våra anslutna samarbetspartners. En hållbar framtid kan bara uppnås om vi alla gör vårt yttersta för att måna om miljön. DustBuddies intresserar sig för olika miljöinitiativ och har vår gemensamma framtid i åtanke när vi utarbetar våra rutiner.

Låt DustBuddies underlätta din vardag och ge dig tid till annat!