Städfirma

Att städa är ofta ett tidskrävande och otacksamt jobb. Man hinner knappt komma någonstans innan städbehovet börjas skapas igen.  Gång på gång. Vi vill bo i ett rent och välstädat hem, men det är frustrerande hur mycket tid vi måste lägga ner på något som är så obeständigt. Många av oss skulle gärna vilja kunna använda den tiden och energin åt annat – åt saker som verkligen betyder något för oss. Vi skulle gärna vilja ägna oss åt våra intressen och vår familj, få timmar av välbehövlig avslappning eller bli klara med brådskande arbetsuppgifter.

Vi underlättar din vardag

Underlätta din vardag – låt DustBuddies städa åt dig medan du får tid till annat!

Föreställ dig att ha ett hem som alltid är rent och hemtrevligt. Med en professionell städfirma kan du känna dig trygg med att ditt hem alltid är rent och välstädat. Låt DustBuddies AB ta hand om städningen åt dig! Vill du ha tid att göra något annat? Kontakta oss. Våra städproffs hjälper dig till ett rent hem och ett mer harmoniskt liv.

Vi hjälper dig

Känner du att arbetsuppgifterna blir för många och tiden inte räcker till? Du kan vara lugn, kontakta oss på DustBuddies AB idag och boka en kostnadsfri offertförfrågan.

Genom att anlita en städfirma kan du förenkla ditt liv betydligt. Med DustBuddies AB är ditt hem alltid rent och trivsamt utan att du ens behöver tänka på det.

Med RUT-avdraget kan du dra nytta av våra tjänster och endast betala hälften av arbetskostnaderna. Vi drar av RUT redan på fakturan. 

Kostnadsfri offert