Storstädning

Vi är en mångsidig städfirma och kan därför erbjuda våra kunder ett brett utbud av städtjänster. Om du behöver storstädning av ditt hem eller arbetsplats hjälper vi gärna till. Inga städuppdrag är för stora eller för små för oss och vi ser till att alla ytor blir skinande rena. Kontakta oss redan idag för att få en kostnadsfri offert.

Anlita oss för storstädningen

Att grovstäda kan vara en väldigt krävande uppgift, speciellt om det är väldigt stökigt och smutsigt och/eller om man har ett väldigt stort område som ska städas. Då är det bra att det finns riktiga städfirmor som kan ta hand om den saken.

Vi på Dustbuddies är experter på storstädning. Vår personal är utbildade inom lokalvård och städning av privatbostäder för att kunna utföra ett så ordentligt jobb som möjligt. Dessutom arbetar vi med professionell städutrustning som gör städningen mycket effektiv.

Oavsett om du har en stor eller liten yta som behöver storstädas, kan våra städare återställa alla utrymmen så att de blir som nya igen. Låt oss ta hand om storstädningen så att du slipper och kan lägga din dyrbara tid på något mycket roligare och mer givande.

 

Kundens behov är alltid i fokus

Det går utmärkt att boka oss för enskilda tillfällen eller för återkommande uppdrag. Vi hjälper gärna till att storstäda bostaden regelbundet så att fritid och relationer kan få ta mer plats. Men vi utför även storstädning åt företag i stor och liten skala. Det är alltid kundens behov som avgör vad vi ska hjälpa till med.

Som privatperson får du gärna använda dig av rutavdraget för att få våra tjänster ännu billigare. Om du uppfyller kraven för att få använda dig av rutavdraget ser vi till att inkludera den på din offert så att du ser vad slutpriset kommer bli redan innan vi har påbörjat städprojektet.

 

Kostnadsfri offert