Flyttstädning i Borås

Inför en flytt är det mycket som ska planeras. Nu ska du inte bara rensa ur ditt hem och packa ner år av inköp i kartonger, utan du ska även köra saker till tippen och ta hand om flyttstädningen. Idag är det krav på att en flyttstädning ska utföras i samband med att du flyttar ut eller lämnar över din bostad till någon annan. Det är ett tufft arbete som kräver kunskap, expertis och tillgång till korrekt material. Vi på Dustbuddies står redo att hjälpa dig när du vill boka in flyttstädning i Borås. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller för att veta mer om våra tjänster! Välkommen till oss!

Slipp stressen

Dagen för flytten börjar att närma sig och nu ligger stressnivån oftast hög. Att försöka packa ner alla saker och samtidigt städa är inte det allra enklaste – speciellt inte om du ska fortsätta att bo i bostaden under tiden.

Med hjälp av vår städ- och flyttfirma kan du dock göra vardagspusslet enklare och slipper tänka på flyttstädningen helt och hållet. Vi hjälper dig inte bara med de svåraste bitarna av städningen, utan tar oss an hela uppdraget med bravur. Vår flyttstädning inkluderar allt från dammtorkning till fönsterputs, vitvaror, ugn, våttorkning och mycket mer.

Sänk dina kostnader

Vi förstår att det är viktigt för dig att få veta vad din flyttstädning kommer att kosta. En flyttstädning kan till synes se ut som en kostsam historia, men tack vare våra låga priser och RUT-avdraget kan du sänka dina kostnader.

Vi erbjuder inte bara bra och marknadsmässiga priser på alla våra tjänster, utan vi tar också kontakt med Skatteverket för att reducera din faktura med 50 %. Vill du inte använda dig av RUT-avdraget är det viktigt att du informerar oss i samband med bokning.

Kostnadsfri offert