Flyttstädning i Ulricehamn

Är det dags för dig att flytta? Kul! En flytt innebär för många en nystart där man lämnar det gamla bakom sig och börjar om på nytt. Bor du i Ulricehamn med omnejd vill vi på Dustbuddies gärna hjälpa dig med flyttstädningen. Med oss bakom dig kan du vara säker på att du får ett resultat som du kan vara nöjd med och att du slipper tänka på städningen överhuvudtaget.

Vi har inte bara kompetenta och pålitliga medarbetare med utbildning inom städning och rengöringsmedel, utan har även med oss allt material som krävs för att utföra uppgiften på bästa möjliga sätt.

100 % kundnöjdhet

Genom åren har vi fått möjlighet att arbeta med många olika typer av kunder och det är något som vi är mycket stolta över. Vi har inte bara utfört flyttstädningar i privata bostäder som villor, radhus och lägenheter, utan har även kunskapen som krävs för att flyttstäda kommersiella fastigheter, sommarstugor, restauranger, kontor och andra företag.

Vi är en städ- och flyttfirma som anpassar oss efter våra kunders behov för att säkerställa en 100 % kundnöjdhet vid dagens slut.

Rätt tid & rätt plats

Vi vet hur viktigt det är för dig som kund att få känna dig trygg med den städfirma som du väljer att använda dig av. Dustbuddies erbjuder dig en exceptionell services från första kontakt till slutfaktura. Med oss kan du vara säker på att städningen sker på ett så professionellt och bekymmersfritt sätt som möjligt, så att du kan fokusera på annat inför flytten som du tycker är mycket viktigare.

Hur lång tid en flyttstädning kommer att ta beror bland annat på objektets storlek och på smutsnivån som finns i bostaden. Vi ser till att anpassa vår personalstyrka för att vi ska kunna leverera ett perfekt och bra resultat på maximalt en arbetsdag. Vi ror projektet i hamn i rätt tid och på rätt dag!

Kostnadsfri offert