Storstädning i Mariestad

Var det länge sedan som du tog tag i städningen ordentligt eller är det snart dags för en tillställning som kräver att ditt hem är i toppskick? På Dustbuddies får du professionella och lyhörda medarbetare som hjälper dig att ta hand om storstädningen i hemmet.

En storstädning kan till exempelvis lämpa sig för dig som snart ska ha visning av din bostad, som vill städa ut vintern inför våren eller som bara behöver nollställa ditt hem för att göra veckostädningen smidigare. Vi åtar oss alla typer av objekt – oavsett vilken kundgrupp du tillhör eller oavsett om det är ett hus, lägenhet eller företag.

En professionell städfirma

En storstädning kan vara mycket jobbig och svår att ta hand om själv. Även om du har tiden och orken är det inte säkert att du har kunskapen eller verktygen som behövs för att klara av uppgiften. Storstädningar innebär bland annat att ta hand om den där riktigt hårda smutsen som inte går bort bara genom att torka.

Genom att välja en professionell städfirma för uppgiften slipper du spendera hela dagen på att städa och kan låta oss ta hand om grovjobbet. Vi har verktygen, materialet och kunskapen som krävs för enkla såväl som mer omfattande storstädning i Mariestad.

Använd RUT- avdrag

Anlitar du oss som privatperson har du rätt att nyttja RUT-avdraget som gör dina kostnader mer bekväma. RUT-avdraget är ett skatteavdrag som ger dig rätt att reducera din faktura med 50 %. Vi sköter kontakten med Skatteverket åt dig och det enda vi behöver är ditt personnummer i samband med bokning.

Du behöver även ha koll på att du har avdrag kvar att nyttja – resten tar vi hand om! Vi ser till att din storstädning blir så enkel och bekymmersfri som möjligt och att du får ett hem som är rent på både utsida och insida.

Kostnadsfri offert