Flyttstädning

När du lämnar en fastighet är du skyldig att genomföra en flyttstädning. Vid flyttstädning ska alla ytor rengöras och återställas inför inflyttningen av nästa innehavare. Lister, kontaktuttag, element, handtag och så vidare måste vara helt fria från smuts, så även det fasta möblemanget såsom vitvaror, ugn och köksskåp. Badrummet ska avkalkas och vattenlåsen ska tömmas. Fönstren ska putsas och hela bostaden ska vara skinande ren inför nästa inflyttning.

En effektiv flyttstädning

Flyttstädning står i regel inskriven som krav i hyreskontrakt och andra kontrakt när en bostad ska byta ägare. Det är bra om du hör av dig med lite framförhållning när du ska boka en flyttstädning. Kom ihåg att en flyttstädning kommer att ta runt en arbetsdag för en professionell städfirma och betydligt längre tid om du utför den själv. När vi gör en flyttstädning följer vi ordentligt utarbetade checklistor för att försäkra oss om att ingenting blir förbisett inför att bostaden överlämnas till nästa ägare. Checklistorna täcker alla krav vad gäller en flyttstädning. Om det finns ytterligare önskemål förbinder vi oss, tack vare vår nöjd kund-garanti, till att åtgärda dessa inom de närmaste dagarna efter avslutat arbete.

En flyttning innebär alltid arbete och mycket planering och är ofta upphov till stress. När du överlåter flyttstädningen till DustBuddies innebär det en stor avlastning och ett problem mindre att oroa sig över. Vi garanterar att bostaden blir städad effektivt, enligt alla regler och du sparar tid och kraft som du kan ägna åt ditt nya hem.

Låt oss sköta flyttstädningen

Låt DustBuddies göra flyttstädningen åt dig! Vi har utmärkt kompetens och en komplett checklista på allting som ska göras.

Checklistan för flyttstädningen är mer eller mindre densamma för alla olika typer av bostadsformer. Vare sig det är en bostadsrätt, en hyresrätt eller en villa, måste den lämnas fullständigt rengjord. Vad gäller enfamiljshus kan ytterligare krav tillkomma, såsom grovstädning av garaget och källaren eller uteplatsen.

Prata med oss så snart du vet när du kommer att flytta så bokar vi in en flyttstädning efter bostadens speciella behov och dina önskemål! Vid en flyttstädning har vi med oss vårt eget städmaterial och använder våra naturliga, miljövänliga produkter av högsta kvalitet.

Kostnadsfri offert