Storstädning i Göteborg

Var det länge sedan du utförde en riktig storstädning i din bostad, i fastigheten eller på företaget? Då är det hög tid att städa undan allt damm och skapa en bra grund för enklare vardagsstädning. Med en storstädning kan du se till att gå in på djupet i varje vrå och bli av med damm och annan smuts som har samlats genom åren. Vi på Dustbuddies är experter på storstädning och hjälper dig med de allra tuffaste objekten. Att ta hand om en så omfattande städning på egen hand kan vara en svår uppgift som vi gärna vill hjälpa dig med!

Lång erfarenhet

Våra storstädningar innefattar många olika typer av städmoment. I en storstädning tar vi hand om dina golv och din fasta inredning, men vi rengör även dina fönster, dina möbler och din balkong om så önskas. Att städa på ytan är något som de allra flesta gör till vardags, men skippar du storstädningen för ofta kan det till slut vara svårt att bli av med all smuts.

Vi hjälper dig att ta tag i uppgiften, oavsett om det var ett eller flera år sedan du utförde en storstädning senast. Med oss får du fasta priser och en fast tidsplan för bästa möjliga planering.

Boka storstäd

Inför en storstädning är det rekommenderat att du försöker att plocka undan så många lösa föremål som möjligt. Det gör det enklare för oss att få rent på alla fria ytor och komma åt där det verkligen behövs.

Våra storstädningar kräver oftast en hel arbetsdag på plats ute hos kund, så se till att vara ute i god tid för ett datum som passar din vardag och din kalender. Vi bistår med allt material som behövs inför storstädningen och kan även hjälpa dig att ansöka om RUT-avdrag hos Skatteverket i samband med din bokning. Enklare än så blir det inte!

Kostnadsfri offert