Storstädning i Kalmar

Bor du i Kalmar med omnejd och är i behov av en storstädning? Då vill vi gärna hjälpa dig. Vi har många års erfarenhet av storstädningar och hjälper både företag, privatpersoner och fastighetsägare. Med oss är inget jobb för stort eller för litet och vi hjälper dig gärna med städningen i både villa, hus, lägenhet, sommarstuga, företag, kontor och mycket mer. Våra duktiga och noggranna medarbetare har många års erfarenheter av uppgiften och tar med sig allt material som behövs för att få arbetet gjort. Efter städningen får du även gå igenom resultatet för att säkerställa att du är 100 % nöjd.

Låt oss ta hand om städningen

Att utföra en storstädning själv kan låta som en ganska enkel uppgift, men sanningen är att det oftast är svårare och tar längre tid än man kan tro. Våra professionella och utbildade medarbetare ser till att hela arbetet är klart under loppet av en arbetsdag. Har du ett mycket stort objekt som ska städas ser vi till att anpassa personalstyrkan därefter, så att du fortfarande får en fast tidsram som du kan anpassa dig efter.

Dustbuddies är helt självgående, vilket innebär att du inte behöver befinna dig på plats under själva städningens gång, utan kan komma hem till ett rent och fint hem vid dagens slut!

Skräddarsy din tjänst

Våra storstädningar är utformade för att passa de allra flesta behov och hem. Vi ser till att städningen utförs grundligt och missar inga ytor. Skulle det vara så att du vill ha hjälp med något som vanligtvis inte ingår kommer vi göra vårt yttersta för att möta dina behov.

Vi erbjuder inte bara helhetslösningar som passar de flesta, utan kan även skräddarsy städinstruktionerna efter dina unika önskemål. Med oss är det du som kund som står i fokus hela vägen och därför hjälper vi även till med ansökan om RUT-avdrag i samband med din bokning.

Kostnadsfri offert