Flytthjälp i Borås

Bor du i Borås och vill ha hjälp med din flytt? Då vill vi mer än gärna hjälpa dig! Att flytta är något som vi är experter på och där vi befinner oss i vårt rätt element. Hos Dustbuddies får du den bästa möjliga service från början till slut av våra duktiga och kompetenta medarbetare.

Vi ser inte bara till att din flytt går så smidigt och enkelt som möjligt, utan finns även på plats för rådgivning, flyttstädning, emballage och mycket mer. Med oss kan du känna dig säker på att din flytt är bekymmersfri, har ett fast pris och kommer med en fast tidsplan.

Hur går det till?

Har du aldrig anlitat flytthjälp i Borås tidigare kan det vara svårt att veta hur det går till. Enkelt förklarat kan vi säga att du kontaktar oss för att boka in en dag och tid som passar. Vi kommer sedan ut till dig med allt material som vi behöver för att ta hand om uppgiften – oavsett om det är flyttstädning, bärhjälp, packning eller transport som du är i behov av.

Vi arbetar sedan på plats ute hos dig och säkerställer att vi lämnar det bästa resultatet efter oss. Om du inte vill befinna dig på plats kommer vi att kontakta dig när allt är färdigt.

Planera din flytt

Vi vet att det är viktigt för dig att kunna planera din flytt så bra som möjligt och därför erbjuder vi alltid kostnadsfria offerter till alla kundgrupper. Det enda du behöver göra är att slå oss en signal så ser vi till att du får ut en offert på arbetet så fort som möjligt.

Som privatperson har du alltid rätt att använda dig av RUT-avdraget för att sänka dina kostnader. Se till att du anger detta i samband med din bokning så tar vi hand om all kontakt med Skatteverket som behövs.

Kostnadsfri offert