Fönsterputsning

Hos oss på Dustbuddies erbjuder vi många olika typer av städtjänster, bland annat fönsterputsning. Antingen kan du anlita oss enbart för att få hjälp med att putsa dina fönster på vårkanten eller så kan du boka tjänsten samtidigt som du anlitar oss för andra städtjänster. Vi kan hjälpa både privatpersoner och företag med små och stora projekt.

 

Låt oss ta hand om dina fönster

Att putsa fönster är förr eller senare nödvändigt för att hemmet ska kännas extra fräscht och fint. Beroende på var man bor kan fönsterputsningen behöva göras oftare eller mer sällan, men en gång per år brukar vara genomsnittet. Oftast är det på våren, när vårsolen tittar fram, som man märker hur smutsiga fönsterna är.

Vi utför fönsterputs på alla typer av fastigheter och kan utföra enstaka eller återkommande städuppdrag. Våra duktiga och erfarna fönsterputsare har både rätt utbildning och hjälpmedel för att kunna utföra en fönsterputsning i stor och liten skala.

Skinande rena fönster

Låt oss ta hand om dina fönster om du av någon anledning inte själv kan eller vill utföra fönsterputsningen. I många fall behöver det inte vara en fråga om att det är fysiskt svårt, utan bara att det kan vara praktiskt att låta en professionell städfirma putsa ens fönster. Exempelvis kan en bostadsrättsförening ha stor nytta av att få hjälp med fönsterputsningen så att den utförs professionellt samtidigt som verksamheten kan fokusera på viktigare saker. Du som bor i ett hus med stora och svåråtkomliga fönster har också mycket att vinna på att få hjälp med fönsterputsningen.

Vi hjälper alla som vill få fönsterputs utförd i Jönköping med omnejd. Om du är privatperson får du gärna använda dig av rutavdraget för att få fönsterputsningen ännu billigare. Kontakta oss redan idag för att få en gratis offert utförd.

 

Kostnadsfri offert