Anlita oss för flytthjälp i Jönköping

När det är dags för dig att flytta i Jönköping finns det flera saker som är viktiga att tänka på och ha i åtanke. Att flytta från en bostad till en annan är ett mycket stort projekt som tar mycket tid från din vardag och andra viktiga uppgifter. I många fall kan du behöver börja packa en månad innan det är dags för själva flytten, eftersom du även måste ha tid för flyttstädning och flyttens många andra delar som kan tillkomma. Det är naturligtvis något som kan kännas svårt och jobbigt att ta tag i, men genom att anlita oss på Dustbuddies blir det mycket enklare.

Kunskap och erfarenhet

På Dustbuddies har vi flera års erfarenhet av flytthjälp i Jönköping och därför vill vi gärna hjälpa dig när det är din tur. Våra duktiga och kompetenta medarbetare finns på plats för att hjälpa dig med allt från emballage till packning, bärhjälp och transport.

Genom vår totalentreprenad kan du själv välja om du vill att vi ombesörjer hela eller delar av din flytt. Vi tar hand om allt från början till slut eller hjälper dig där just du behöver. Med oss är inget jobb för stort eller för litet.

Ansvar & försäkring

Vi vill att det ska vara så enkelt för dig att flytta som möjligt och därför ser vi till att ta med oss allt som kan behövas. Vi ser till att dina föremål bärs ut på bästa och tryggaste sätt och att de står stadigt under hela transporten. Skulle det mot all förmodan inträffa en olycka kan du vara säker på att vår ansvarsförsäkring kommer in och täcker upp.

Ansvarsförsäkringen skyddar inte bara dig som kund, utan skyddar även våra medarbetare när de jobbar ute på plats hos dig eller när de tar sig till och från arbetsplatsen.

Kostnadsfri offert