Storstädning i Ulricehamn

Orsakerna till varför man kan vara i behov av en storstädning kan vara många. Det är inte ovanligt att kunder kontaktar oss för att använda storstädningen som en typ av nollställning av bostaden, men det kan också handla om viktiga företagsevent som ska äga rum där lokalerna behöver presenteras på bästa möjliga sätt. Inget objekt är det andra likt och därför utgår vi alltid från dina unika behov och förutsättningar för att säkerställa att du får ett resultat som du verkligen kommer vara nöjd med.

Hög kvalité

Våra storstädningar håller en mycket hög kvalitet och vi använder oss endast av bra och miljövänliga rengöringsmedel. Vårt fokus på miljö är något som vi är mycket stolta över och som gör oss till en mycket bra konkurrent på marknaden. Självklart använder vi oss även av högkvalitativa städmaterial som säkerställer att vi får bort all smuts på ett skonsamt och effektivt sätt – utan att repa eller orsaka skada på dina ägodelar.

Dustbuddies har många års erfarenhet av storstädning i Ulricehamn och vet vad som krävs för att få arbetet gjort. Var det länge sedan du städade ur ditt hem ordentligt är det hög tid att du hör av dig till oss för att få hjälp med uppgiften!

Använd RUT- avdrag

Vårt företag lägger stor vikt i trygghet och säkerhet för våra kunder. Därför erbjuder vi alltid en komplett ansvarsförsäkring som täcker det mesta, en 100 % nöjd kund garanti på alla våra tjänster och möjlighet att ansöka om RUT-avdraget i samband med bokning.

Vi ser även till att all personal får den utbildning som behövs för att klara av uppgiften med bravur och för att arbeta på ett säkert och ergonomiskt sätt. Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig eller för att beställa hem en offert på storstädning till just ditt hem.

Kostnadsfri offert