Flytthjälp i Örebro

Har du aldrig använt dig av professionell flytthjälp tidigare är det svårt att föreställa sig hur enkel en flytt verkligen kan vara. Många som kontaktar oss använder sig av flytthjälp för första gången och har bara flyttat på egen hand tidigare. Det är en otroligt stor skillnad på att få hjälp och att göra arbetet själv. Vi på Dustbuddies vet precis hur vi ska gå tillväga och vilka steg vi ska ta för att du ska få en flytt som är så smidig, bekväm och bekymmersfri som möjligt. Detta är något som du kommer märka av redan vid första kontakt med oss.

Få en enklare flytt

När du kontaktar oss för flytthjälp i Örebro vill vi gärna veta mer om ditt objekt och vad det är för typ av behov du har. Dustbuddies gör det inte bara möjligt för dig att få hjälp med transport och bärhjälp, utan erbjuder även många andra tjänster som hör flytten till och som gör den enklare att ta hand om.

Via oss kan du till exempel köpa flyttkartonger och emballage, men du kan också få hjälp att städa ur din bostad så att du kan lämna över den i perfekt skick i samband med att du lämnar över dina nycklar.

Slipp tråkiga extraavgifter

Vårt mål är att du som kund alltid ska kunna känna dig trygg och säker och därför ser vi till att ha våra papper i ordning. Vår kompletta ansvarsförsäkring ger ett bra och heltäckande skydd för dig och dina föremål, men skyddar också vår personal till och från arbetet och när de befinner sig på plats ute hos kunden.

Vi är även registrerade för F-skatt för att du ska slippa tråkiga extraavgifter och för att du ska kunna använda dig av RUT-avdraget för att sänka dina kostnader. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Kostnadsfri offert